Hieronder vindt u Drone video en foto materiaal van mijn eigen drone.
De drone is een DJI Mavic Air.
Deze heb ik sinds de herfst van 2018.

Doordat ik eerder al weleens gevlogen heb met een drone, had ik wel wat ervaring met vliegen. Nu was deze drone niet het beste wat er te krijgen is en was de video en foto kwaliteit niet hoog, je leert de basis zeg maar.
Zoals al gezegd heb ik nu de DJI Mavic Air en ik moet zeggen dat het een hele fijne Drone is , zeer stabiel en zeer hoge kwaliteit video en foto. Die video en foto bewerk ik dan o.a. met mijn Adobe Software pakket. De resultaten kun je zien op het Youtube kanaal genaamd Robert Berkelder 

Miljoenen artikelen

Cadeauwinkel

Bekijk hier mijn video’s die op Youtube staan  

Mijn eerste vlucht

Mijn allereerste vlucht met de DJI Mavic Air Drone.

 

Een asteroid maken 

 Mijn eerste quickshot, een heuse Asteroid met een loop erin.

 

Contact formulier versturen

2 + 3 =