Computerhulp

Computerhulp is een Facebook pagina maar ook een Youtube kanaal. Beiden zijn bedoeld om mensen te helpen die storingen of vragen hebben over hun computer. Deze zijn bedoeld om mensen met problemen in Windows, Software of Hardware te helpen.
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u onderstaande contactformulier gebruiken, een bericht sturen via de Facebook pagina of mailen.
Ik zal deze dan zo snel mogelijk behandelen en proberen op te lossen. Ook vindt u hieronder nog een greep uit een aantal video’s die op het Youtube kanaal Computerhulp staan.

In tegenstelling tot veel berichten op de Sociale media is het nog steeds mogelijk om gratis uw oude Windows 7, 8 of 8.1 licentie, om te zetten naar een Windows 10 Licentie. Het enige minpunt is dat je dus echt met een schone installatie moet beginnen en dus niets kan overzetten.

In deze video ga ik u laten zien hoe je een USB stick kunt maken om Windows opnieuw te kunnen installeren. Je kunt dan Windows schoon installeren ( let wel dat alles verloren gaat) en je kunt ook het systeem bijwerken, updaten dus.
Denk er ook aan dat je opstart met het bootmenu.

 Iedereen kent het wel dat je schijf vol is en je hebt geen idee waarom. Door schijfopruiming te gebruiken kunnen bv overbodige systeembestanden etc veilig verwijderd worden.

Test uw harde schijf met het Programma HDDScan van hddscan.com. Dit is een zeer goede en betrouwbare test om te kijken of uw harde schijf nog in goede gezondheid is.

A video editor for all creators.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Gemakkelijk een backup maken of een schijf clonen ?
Deze minitool kan het allemaal en meer.